Soalan Lazim Am

Ya, anak-anak Tuan /Puan akan di ajar secara personal untuk 2 jam sekali hadir guru ke rumah Tuan /Puan. *Sekali hadir guru mengajar 2 jam*
Bayaran RM60/hari untuk 2 jam kelas terpakai untuk 1 atau 2 orang anak. Sekiranya ada anak ke-3 dan ke-4 bayaran tambahan sebanyak RM15 diperlukan dan ada tambahan masa 30 minit menjadikan kelas untuk 3 atau 4 orang anak RM75/hari dan pembelajaran berjalan 2 jam setengah.
Minimum satu guru 2 orang, maksimum 4 orang sahaja.
Yuran tersebut terbatal sepanjang tempoh Tuan /Puan ikuti pembelajaran Tutor ke rumah. Walau bagaimanapun kelas Cambridge dan Mandarin anak Tuan /Puan boleh ikuti secara Online (tiada extra bayaran) ini kerana guru Tutor yang dihantar tiada kepakaran untuk Cambridge dan Mandarin.
Yuran Tahunan yang sudah dibayar terpakai dalam tempoh kelas Tutor dilaksanakan, kerana semua aktiviti seperti ujian bulanan , peperiksaan, aktiviti bulanan akan dilaksanakan mengikut Takwim Tahunan Hatimurni.
Sesi malam adalah bergantung kepada jadual guru. Sekiranya ada kekosongan inshaaAllah boleh di teruskan.
Ya, Tutor yang di hantar adalah mereka yang punya kepakaran tinggi dalam pengajaran KAFA saja.
Mohon maaf, atas keterbatasan masa, Tutor Hatimurni hanya fokus kepada subjek KAFA sahaja.
Untuk Kelas Mengaji kami cadangkan untuk ikuti kelas Online secara personal. Tutor Hatimurni lebih fokus kepada jadual yang telah ditetapkan iaitu Kelas Mengaji dan KAFA, ini kerana Objektif Tutor Hatimurni adalah menyediakan kelas bagi anak-anak yang tidak dapat fokus kepada online learning.